duminică, 8 iunie 2008

Omoduemuke nu mai e dorit la Ceahlaul

Nigerianul Peter Omoduemuke a fost transferat de Ceahlaul in iarna, de la Poli Timisoara, si semnase un contract pe trei ani cu formatia nemteana. El va pleca de la Piatra Neamt fara nicio pretentie materiala.

"Incercam sa gasim alte solutii pentru completarea lotului. Eu as merge pe jucatori din Piatra Neamt si din zonele apropiate. Vreau sa evitam aducerea strainilor, mai ales a jucatorilor extracomunitari", a declarat presedintele Consiliului de Administratie al Ceahlaului, Viorel Mestecaneanu.

Inainte de a transfera jucatori, oficialii nemteni vor sa finalizeze negocierile pentru aducerea unui antrenor si spera ca saptamina viitoare sa aiba un nou tehnician. In sezonul trecut, formatia Ceahlaul a fost pregatita de Viorel Hizo, tehnician cu care a retrogradat in liga secunda.

Altfel, clubul nemtean nu a renuntat la speranta de a evolua si in sezonul viitor in Liga I. "Asteptam raspunsul UEFA in legatura cu plingerea noastra care vizeaza modul de acordare a licentelor cluburilor Politehnica Iasi, Otelul Galati si Gloria Buzau. Inca n-am renuntat la gindul de a juca in prima liga si in functie de raspuns vom numi un antrenor", a spus Viorel Mestecaneanu

Niciun comentariu: