duminică, 8 iunie 2008

Platini a aflat

Presedintele UEFA, Michel Platini
, a declarat ca a luat nota de sanctiunea dictata de Comisia de Disciplina a FRF in cazul echipei Steaua si despre implicatiile acestui caz, adaugind ca forul european trebuie sa fie drastic in combaterea coruptiei.

"UEFA trebuie sa combata coruptia, vom exclude echipe implicate in scandaluri de coruptie. Sint stiri despre Steaua Bucuresti, de care am aflat in aceasta dimineata. Voi fi foarte strict in legatura cu acest lucru. Pentru ca vrem ca fotbalul sa aiba o imagine buna peste tot, conditiile vor fi stricte pentru toata lumea", a spus Platini, citat de Mediafax.

David Taylor, secretarul general al UEFA, a afirmat ca Steaua a intrat in atentia Corpului de Control si Disciplina al forului european. "Corpul de Control si Disciplina a decis ca FC Porto nu va putea participa in Liga Campionilor din cauza cazului de coruptie asupra arbitrilor. TSKA Sofia nu a obtinut licenta din partea federatiei bulgare, din cauza unor probleme financiare. Nu poate fi admisa nici ea in Liga Campionilor. Cazul Steaua a intrat in vederea Corpului de Control si Disciplina. Nu pot sa dau un verdict, nu ar fi corect, pina nu se pronunta comisia. Abia astazi am primit datele, dar trebuie sa ne miscam repede, pentru ca mai sint doar citeva saptamini si sint afectate mai multe echipe", a spus el.

Niciun comentariu: