joi, 27 august 2009

Berlusconi, sfătuit să-şi trateze dependenţa de sex

Premierul italian ar urma să se interneze într-o clinică de specialitate, susţine Sunday Times, care citează surse apropiate lui Silvio Berlusconi. Premierul italian preferă însă divorţul.

Persoane din anturajul lui Silvio Berulsconi îl sfătuiesc pe premierul italian să urmeze de urgenţă un tratament într-o clinică specializată pentru a-şi rezolva problemele legate de dependenţa de sex, scrie Sunday Times, informaţia fiind preluată de aproape toată media de scandal din Italia.

Berulsconi se află de câteva luni într-un scandal mediatic după ce presa din Italia a făcut dezvăluiri legate de petrecerile
cu prostituate organizate la una din reşedinţele premierului.

Potrivit unei surse citate de Sunday Times şi a unei biografii a celei de-a doua soţii a lui Berlusconi, ideea internării într-o clinică pentru o săptămână sau două a apărut pentru prima
dată cu puţin timp
înainte de summitul G8, dar varianta agreată şi de premierul italian este aceea a divorţului.

"Ar fi mai bine să divorţăm. Nu ştiu de unde am această convingere, această forţă. Oricum, el m-a adus în această stare. Aş fi putut continua ani întregi, dar în felul acesta este imposibil", a declarat Veronica Lario.

Niciun comentariu: