vineri, 28 august 2009

Profurgol - manager online de fotbal

Profurgol este un manager online dezvoltat in Spania care a aparut in Romania de foarte putin timp. In acest moment suntem doar 280 de utilizatori romani dar acest lucru v-ar avantaja daca alegeti sa va inscrieti acum.

Profurgol, ca orice joc care se respecta, are atat echipe de club cat si echipe nationale. Un aspect important al oricarui joc de tip manager este antrenamentul echipei iar acesta are loc marti si joi in fiecare saptamana. Antrenamentul unui jucator depinde mult si de caracterul acestuia .

Cu echipa de club poti juca in cele 2 competitii :

1) Campionatul care este format din 8 echipe cu meciuri care se disputa tur-retur

2) Cupa , in care meciurile sunt disputate in sistem eliminatoriu.


Echipele Nationale sunt de 3 tipuri :

1) Echipe nationale U 18 in care pot juca doar juniorii.

2) Echipe nationale U 21 in care pot juca jucatorii pana in 21 de ani dar care au contract cu echipa mare (nu pot juca si juniori).

3) Echipe nationale ABS in care pot juca toti jucatorii fara limita de varsta , cu exceptia juniorilor.

In primul sezon disputat in Romania s-au disputat doar meciuri de campionat, deoarece eram foarte putini utilizatori . Divizia A a fost castigata de Kosmin, managerul echipei Dinamo Red Dogs, care a reusit sa castige acel campionat fara sa cunoasca infrangerea.

In sezonul actual si anume sezonul 2, in Divizia A se duce o lupta crancena pentru castigarea titlului intre F.C. BMW Husi si Melbourne Victory FC .



In acest sezon , tocmai ce s-a incheiat Cupa Romaniei , care a fost castigate de Hotsteppers , condusa de CezarG, dupa ce a reusit sa invinga in finala cu scorul de 4-0 echipa FC Interstar Sibiu.
Acum jocul este si in limba Romana dupa foarte multa munca, dusa de urmatorii utilizatori :



1) Mister X ( fost translator si moderator)

2) totalacarete ( translator si moderator)

3) Kosmin (fost translator)

4) Aiureanu (translator)

5) Razvan Gabriel (translator)

6) Susanu (translator)

7) Bobses ( fost translator )

8) CezarG (translator si moderator)

9) Gse_meMber (fost moderator)


In joc ma veti gasi sub numele de totalacarete iar pentru orice intrebare in legatura cu jocul va stau la dispozitie.

Jocul este in continua dezvoltare!

Un comentariu:

Unknown spunea...

Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.