luni, 10 august 2009

Crosul "Burta jos!" alergat in sens invers

beralii s-au inghesuit ieri la Crosul "Burta Jos!", initiat de senatorul
Cristian Topescu si deputatul Alina Gorghiu, de la actiune lipsind cu desavarsire si pesedistii si pedelistii.
Deputatul Mihai Voicu scrie pe blogul sau ca desi nu are burta a participat cu placere la actiune unde a alergat cei 2,8 km in jurul Palatului Parlamentului si l-a injurat pe Ceausescu pentru dimensiunea cladirii. La crosul organizat in special pentru copiii supraponderali au participat, alaturi de cateva sute de copii, doar cativa parlamentari liberali, printre care deputatii Bogdan Olteanu, Cristina Pocora, Claudiu Taga si senatorii Mario Oprea, Cezar Magureanu si Mircea Diaconu. Olteanu a fost primul parlamentar ajuns la finish, insa a cedat premiul
unui alt alergator. Profitand de faptul ca linia de plecare si cea de sosire a traseului care inconjura Palatul Parlamentului se aflau la o distanta de doar 200 de metri, doi parlamentari, senatorul Magureanu si deputatul Taga, au optat sa alerge in sens invers fata de restul concurentilor.
Senatorul Topescu a anuntat ca va propune primului-ministru sa organizeze un Cros al Guvernului, care sa se desfasoare in jurul Palatului Victoria, pe o distanta de 500 de metri.

Niciun comentariu: